Wat leeft er op het gebied van transmurale integrale zorg?

Eerstelijns ‘bedpartners’ gezocht voor Pillow Talk!
 
Om transmurale integrale zorg beter vorm én inhoud te geven, is het belangrijk inzicht te krijgen in de praktische knelpunten. En waar worden deze beter besproken dan gewoon bij transmurale ‘bedpartners’ thuis? ‘s Ochtends bij het ontbijt of ’s avonds in bed komen zaken waar u in de praktijk tegenaan loopt op tafel en samen komt u tot ideeën en innovatieve oplossingen. Door het uitwisselen van deze ervaringen, ideeën en knelpunten rondom de transmurale integrale zorg ontstaat inzicht in wat we kunnen en wat we nog nodig hebben. Door hierin gezamenlijk op te trekken staan we sterker om de zorg voor onze patiënten in de regio te verbeteren.

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc is daarom op zoek naar transmurale ‘bedpartners’; stellen waarbij een partner actief is als arts in de regionale eerstelijnszorg en de wederhelft werkt als arts of (verpleegkundig) specialist in de tweede- of derdelijnszorg.

Pak de kans om, vanuit eigen ervaringen, vanuit het hart, te laten weten wat er leeft op het gebied van transmurale integrale zorg. We verzamelen de zaken waar het bij u écht om gaat, die helpen om de transmurale integrale zorg te verbeteren – vanuit de kern, vanuit de mensen die er samen dagelijks mee te maken hebben. En dat is een unieke ingang om deze aandachtspunten op de (keuken) tafel te krijgen!

Vormt u samen met uw partner een transmuraal koppel? Dan bent u beiden van harte welkom op Pillow Talk op donderdagmiddag 30 januari 2020 in Ottersum. De middag is inclusief cabaret en diner en accreditatie is aangevraagd. Meer informatie is online te vinden.