WAGRO Nijmegen update activiteiten augustus/september

 
WAGRO Nijmegen attendeert de niet-gevestigde huisartsen op een outdoor nascholing, een wagrocafé over praktijkovername, nieuws over intercollegiale toetsing DTO en de HAweb pagina van de WAGRO. En er is nog steeds ruimte voor enthousiaste nieuwe leden!

WAGRO outdoormedicine en BBQ
Op zaterdag 19 september van 13.00u tot 20.00u heeft WAGRO Nijmegen e.o. in samenwerking met Stichting Outdoor Medicine een bijzondere nascholingsactiviteit georganiseerd.
Gestart wordt met een lezing: wat is outdoor medicine en wat kun je ermee als huisarts, zowel in de wildernis als in de spreekkamer? Vervolgens gaan we aan de slag: materiaalverkenning en hands-on workshops in het bos met levensechte casuïstiek! Aan- en afsluitend is er een borrel en barbecue vanaf 18.00 uur.
Meld je snel aan, het aantal inschrijvingen is beperkt! Aanmelden via deze link naar de LHV academie. 

WAGRO-café Praktijkovername
Op 28 september organiseren WAGRO NIjmegenen de LHV academie in samenwerking met adviesbureau Seres een boeiende avond over wat er komt kijken bij het overnemen van een praktijk. 
Meer informatie vind je op de website van de LHV academie.

Intercollegiale toetsingspunten DTO’s toegekend
De vier intercollegiale toetsingspunten voor de DTO's afgelopen voorjaar zijn officieel toegekend. Een primeur voor de WAGRO. Alle deelnemers bedankt voor jullie actieve inzet!
De verwachting is dat we in het voorjaar van 2016 opnieuw een tweetal DTO's zullen verzorgen, waarschijnlijk in samenwerking met de afdeling pathologie en microbiologie van het CWZ. Houd je mailbox en HAweb in de gaten voor meer informatie.

Vacature WAGRO
De WAGRO Nijmegen blijft op zoek naar enthousiaste, niet gevestigde huisartsen die ons willen komen versterken. Je werkt samen met een groep van 8 enthousiaste waarnemers en hidha's die zich bezig houden met de belangen en behoeftes van hun collega's. De tijdsinvestering hangt van je eigen mogelijkheden en wensen af en je ontvangt vacatiegeld voor dit commissiewerk. Het is een leuke manier om op een andere manier met je vak bezig te zijn, met gelijkgestemden en goed voor je netwerk en eventuele bestuurservaring. Geinteresseerd? Stuur een bericht naar wagro@huisartsenkringnijmegen.nl, dan nemen we contact met je op. 

WAGRO actief op HAweb
De laatste nieuwtjes, een agenda met de leuke nascholingen in de buurt en boeiende discussies… Ben jij al lid van onze HAweb groep? Meld je hier aan!