Verwijzersboekje voortaan alleen als app beschikbaar

 
Verwijzersboekje voortaan alleen als app beschikbaar
Het regionaal onmisbare boekje met namen en contactgegevens, het verwijzersboekje, is na de laatste uitgave van 2015 / 2016 niet meer als een papieren versie uitgebracht. In 2015 is de verwijzers-app beschikbaar gekomen. De huidige versie wordt binnenkort vervangen door een app met méér functionaliteiten.

De huidige verwijzers-app zal per oktober / november 2017 vervangen worden door een app met meer functionaliteiten, met o.a. een smoelenboek, extra praktijkinformatie, uitgebreide zoekfuncties zoals  transmurale werkafspraken etc. Tevens zal de nieuwe app geschikt zijn voor gebruik op smartphones, tablets en PC’s (webversie).

Evenals in het verleden wordt de verwijzers-app opgezet in samenwerking tussen alle ziekenhuizen in onze regio. (Radboudumc, Maasziekenhuis Pantein, St. Maartenskliniek en CWZ). Vanuit het CWZ worden alle gegevens van alle huisartsen en instellingen en andere zorgverleners verzameld. Huisartsen hebben hierover per brief een verzoek ontvangen met een formulier om gegevens aan te leveren.

Heeft u geen brief met invulformulier ontvangen? Neem dan contact op met Gé Verbeet, huisarts coördinator CWZ.  g.verbeet@cwz.nl