Terugblik WDH nascholing | ECG’s in de huisartsenpraktijk met e-learning

 
De WDH heeft op 28 november 2019 een vervolgcursus ECG’s in de huisartsenpraktijk georganiseerd. Hierbij was er voor het eerst de mogelijkheid om als voorbereiding de e-learning ECG: Inleiding Elektrocardiografie ExpertCollege te maken met als doelstelling dat iedere deelnemer dezelfde basiskennis heeft. De WDH zal de ECG nascholing 1 x per 2 jaar blijven aanbieden.

De nascholing werd gegeven door Peter Kievit, cardioloog in de hartkliniek en Bart Kuijper, huisarts. Onder toeziend oog van de cardioloog werd de kennis in het interpreteren van ECG's in de eigen praktijk verdiept en aangescherpt.

Beoordeelt u ECG’s in de praktijk, en heeft u deze nascholing niet gevolgd, dan raadt de WDH deze e-learning Inleiding Elektrocardiografie van ExpertCollege aan. De e-learning staat landelijk goed bekend. Ook in de evaluatie van de WDH ECG nascholing is de e-learning door de deelnemers met een 9 (gemiddeld) beoordeeld. Klik hier voor meer informatie over de e-learning Inleiding Elektrocardiografie ExpertCollege of om deze zelf aan te vragen.