Netwerkdag: 1e 2e 3e lijn Digitaal verbonden

Vooraankondiging: Houd 23 oktober 2018 alvast vrij in uw agenda.
 
Netwerkdag: 1e 2e 3e lijn Digitaal verbonden
Op een interactieve manier samen met collega huisartsen en specialisten uit de regio nascholen en netwerken? De WDH organiseert op 23 oktober (middag/avond), samen met het CWZ en Radboudumc een netwerkdag met als overkoepelende vraag: hoe kunnen e-health toepassingen worden ingezet om communicatie en samenwerking tussen de professionals in de regio te verbeteren?

Goede samenwerking tussen specialisten uit de verschillende ziekenhuizen onderling in Nijmegen  - Radboudumc, CWZ en SMK - en met de huisartsen uit de regio,  is van groot belang om samen goede zorg te kunnen leveren voor onze patienten nu en in de toekomst

  • Hoe kunnen e-health toepassingen worden ingezet om communicatie en samenwerking tussen de professionals in de regio te verbeteren?
  • Hoe kunnen deze toepassingen ons helpen in het optimaliseren van de communicatie met de patiënt?
  • Welke verschillende digitale communicatiemogelijkheden zijn er al, en wat zijn de ervaringen hiermee?
  • Wat zijn de verwachtingen en mogelijkheden voor de toekomst
  • Wat zijn de juridische aspecten?

Met  inspirerende sprekers, praktijkvoorbeelden en in onderlinge discussie zullen  we de (on)mogelijkheden van e-health gaan exploreren, zullen we leren van elkaar en kunnen we de onderlinge communicatie verbeteren Er zal ook ruime gelegenheid  zijn om elkaar informeel te ontmoeten.

Meer informatie volgt, maar houd u nu alvast de datum/tijd vrij! 
Heeft u interesse of ideeën? Meld u dan aan via de WDH.