Nadenken over je pensioen: nu al doen!

Wagro nascholing over pensioen; tevens mogelijkheid om instrumenten te laten ijken.
 
Als waarnemer ben je natuurlijk vooral druk met de dagelijkse praktijk. Waarom zou je je nu al druk maken over een pensioen wat nog 30 tot 40 jaar op zich laat wachten? De BPV, de beroepspensioenvereniging van de huisartsen, vindt dat waarnemers zich hier wel degelijk mee bezig moeten houden: steeds meer huisartsen blijven immers langer als waarnemer werken en dan is het belangrijk dat je ook de kans krijgt een goed pensioen op te bouwen. Hierover vindt op 28 januari een wagrocafé / nascholing plaats in Malden.

Waarnemers betalen ook nu al iedere maand een bepaald bedrag aan de SPH, het huisartsenpensioenfonds. Dat dit bedrag verschilt van het bedrag dat vrijgevestigd huisartsen betalen, is voor velen misschien niet bekend. En dat je daardoor minder pensioen opbouwt, misschien al helemaal niet.
De BPV vindt dat hier verandering in moet komen.
Hoe denk jij hierover? Heb je hier een duidelijk idee over of heb je juist nog helemaal geen idee?  En heb je ook al eens nagedacht over een financiële planning? Laat je hierover op deze nascholingsavond voorlichten en discussieer mee! 

Tijdens de nascholing is er ook de mogelijkheid je instrumenten (bloeddrukmeter, oorthermometer en saturatiemeter) te laten ijken. Vergeet ze niet mee te nemen.

Meer informatie en aanmelden:

https://www.lhv.nl/lhv-academie/cursussen/wagro-cafe-nijmegen-1?id=375