Jaarplan WDH Nijmegen e.o. 2018

 
Wat kunt u verwachten van de WDH Nijmegen e.o. in 2018?

De WDH is het nieuwe jaar succesvol begonnen. Op 21 februari organiseerden wij een workshop “Overtuigen en beïnvloeden” met Iris Posthouwer. Hierin oefenden de deelnemers met het maken van een punt (letterlijk en figuurlijk) en met het omgaan met weerstand. De training werd heel goed beoordeeld met een 9 gemiddeld. Een van de deelnemers noemde het de leukste en meest vernieuwende communicatietraining die zij in haar carrière als huisarts kreeg.

De inschrijvingen voor de NHG Stip cursus “Verdachte huidafwijkingen” liepen storm. De eerste scholingen waren binnen enkele uren al vol.  Op 1 maart vond de eerste scholing plaats. De deelnemers vonden het een waardevolle aanvulling op de e-learning, waarbij door het interactieve oefenen de methodiek op zijn plaats valt. Vanwege dit succes is besloten de scholing nog twee keer vaker te herhalen. In totaal wordt de cursus dan dit voorjaar vijf keer aangeboden.

Verder heeft de WDH dit jaar nog een cyclus cardiologie voor u in petto, de groene vlaggen cursus dermatoscopie en wordt er gewerkt aan een Nijmeegse Netwerkdag (samen met het CWZ en het Radboudumc). U kunt daarvoor alvast de datum noteren: 23 oktober; gedacht wordt aan een middag/avondprogramma, nadere informatie volgt natuurlijk nog. 

Heeft u interesse in het organiseren van een nascholing? De WDH heeft ruimte voor nieuwe leden! U kunt contact opnemen via wdh@huisartsenkringnijmegen.nl