Gezocht: deelnemers voor Commissie Samenwerking 2e lijn

Wagronieuws
 
De Commissie Samenwerking 2e lijn van de Huisartsenkring Nijmegen e.o. zoekt versterking

Deze commissie levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van samenwerking en communicatie met de 2e lijn, resp. ziekenhuizen en specialisten. Afvaardiging vanuit de commissie spreekt op reguliere basis met vertegenwoordigers van de ziekenhuizen uit de regio en met andere 2e lijns instellingen. Daarnaast zijn diverse relevante thema’s die niet ziekenhuis-gebonden zijn, zoals palliatieve zorg, de verbetering van overdracht van zorg, zaken die te maken hebben met ZorgDomein, het regelen van huisartseninbreng in visitaties en audits binnen de ziekenhuizen. De commissie verzamelt verbeterpunten en adviseert waar nodig het kringbestuur.

De commissie probeert een goede vertegenwoordiging te hebben van de verschillende hagro’s. Ook waarnemers/HIDHA’s die een ‘vaste plek’ hebben in een praktijk in de regio zijn welkom om te reageren!

De commissie vergadert 4 maal per jaar op een dinsdagavond. Voor deelname aan de commissie is een vacatievergoeding beschikbaar. Geïnteresseerd? Neem contact op met het kringbureau via b.jansen@huisartsenkringnijmegen.nl