Ontmoetingsmarkt

 
Op 19 januari 2015 wordt tussen 14.00 en 17.00 uur de ontmoetingsmarkt georganiseerd in De Vasim te Nijmegen. Wij nodigen u van harte uit om deze dag langs te komen en geven u een kans om op deze dag kennis te maken met de onlangs gecontracteerde zorgaanbieders.

Eind oktober 2014 tekenden negen gemeenten in de regio Nijmegen, samen met 18 grote zorgaanbieders en 144 kleinere aanbieders, de overeenkomsten voor jeugdhulp, woonbegeleiding en dagbesteding. De zorgaanbieders hebben aangegeven dat zij zich graag aan u willen voorstellen. Daarom organiseert de gemeente Nijmegen in samenwerking met de regio dit eenmalige contactmoment waar zorgaanbieders en professionals uit de lokale toegangspoorten (waaronder Sociale Wijkteams, Regieteams, GGD, scholen en (kinder)artsen) elkaar op een informele wijze kunnen ontmoeten. Wij verwachten deze dag veel zorgaanbieders, dus kom in grote getale!

Tijdens de markt presenteren de gecontracteerde zorgaanbieders vanuit hun kraam hun diensten. Deze ontmoetingsmarkt wordt ingedeeld in negen verschillende themapleinen. Zo zorgen wij ervoor dat u de voor u relevante zorgaanbieders gemakkelijk kunt vinden. De thema’s zijn als volgt:

  1. Specialistisch jeugd GGZ;
  2. Dyslexiezorg en andere leerproblemen;
  3. Dagbesteding jeugd;
  4. Kortdurend verblijf jeugd;
  5. Dagbesteding volwassenen inclusief kortdurend verblijf;
  6. Dagbesteding ouderen inclusief kortdurend verblijf;
  7. Ambulante hulp jeugd;
  8. Ambulante begeleiding volwassenen/ouderen;
  9. Overig ondersteuningsaanbod.

Online aanmelden
In verband met de voorbereidingen willen wij u vragen uzelf en uw collega’s zich online aan te melden via het digitale aanmeldformulier.

Graag tot ziens bij de ontmoetingsmarkt!

Extra informatie
-U heeft gratis toegang tot de ontmoetingsmarkt;
-Tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u vrij rondlopen over de markt;
-Houd er rekening mee dat u warm aangekleed bent.   

 Voor vragen kunt u contact opnemen met Ruben Allen via ontmoetingsmarkt@sociaal-wijkteam.nl. Hij is inzake de organisatie van de ontmoetingsmarkt de contactpersoon voor de professionals uit de lokale toegangspoorten.

 Mocht de link naar de aanmeldpagina niet werken kopieer dan de onderstaande link in de Internet adresbalk van uw browser: https://docs.google.com/forms/d/1e0CWgUUy4kflkAaKbcl063HUqHxV9RrUUOwPhs3...

Praktische informatie

Datum
maandag 19 januari 2015 - 14:00 t/m 19:00
Locatie
De Vasim
Nijmegen
Nederland