BorstkankerNetwerkdag | De patiënt met borstkanker centraal in de 1e en 2e lijn (geannuleerd)

 
In verband met het coronavirus is besloten dat deze kennisavond op 16 april niet doorgaat. Er zal een nieuwe datum gepland worden wanneer we weer in rustiger vaarwater aangeland zijn.

BorstkankerNetwerk is een initiatief van Bernhoven ziekenhuis, CWZ Nijmegen, JBZ Den Bosch, Maasziekenhuis Boxmeer en Radboudumc. Samen wordt gewerkt aan het verbeteren, versterken en borgen van de borstkankerzorg in Zuidoost Gelderland, Noordoost Brabant en Noord Limburg. Door kennis te bundelen kunnen ze in de hele regio persoonlijke en gepersonaliseerde topzorg leveren met korte lijnen. De BorstkankerNetwerkdag is een jaarlijks terugkerend evenement om kennis te delen met zorgpartners uit de regio. 

Op 16 april organiseert het netwerk een kennisavond voor huisartsen uit de regio Uden, Den Bosch, Nijmegen en Boxmeer. Graag ontvangen wij huisartsen met aandachtsgebied of interesse in borstkankerzorg voor een interactieve geaccrediteerde en toekomstgerichte nascholing.

Lifestyle en preventie: een update
Dit onderwerp krijgt een steeds grotere plek in de samenleving. En dus ook bij de behandeling van borstkanker. In de jaren na de diagnose lopen veel patiënten vast op de (late) bijwerkingen van hun therapie. Een gezonde leefstijl kan bijdragen aan een beter herstel.

Borstkanker-nazorg: wie, wat en waarom?
De juiste zorg op de juiste plek. De knuppel in het hoenderhok: wat is uw mening over verplaatsing van nazorg? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van nazorg en nacontroles? Wat is de waarde van maatwerk? En onder welke voorwaarden zou u welke patiënten willen zien in uw praktijk?

Borstkanker-netwerkzorg
Het belang van borstkankerzorg in een zorgnetwerk, over de grenzen van instellingen en praktijken heen….

Aanmelden
Het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden kan tot 1 maart 2020 door middel van een bericht aan vco@cwz.nl.  Accreditatie wordt toegekend. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname, het definitieve programma en alle overige details.

Donderdag 16 april 2020, 18.00-21.00 uur, vergader- en congrescentrum Soeterbeeck, Ravenstein

Praktische informatie

Datum
donderdag 16 april 2020 - 18:00 t/m 21:00
Locatie
Vergader- en congrescentrum Soeterbeeck
Ravenstein
Nederland